Adatvédelmi nyilatkozat

Az e-BOne Tanácsadó Kft adatvédelmi nyilatkozata

Az interneten megjelenő személyes adatok titkosságának védelme alapvető szerepet játszik az internetalapú üzletvitel jövője és a valódi internetes gazdaság alapjainak lerakása szempontjából.

Az e-BOne Tanácsadó Kft azért dolgozta ki ezt a nyilatkozatot, hogy demonstrálja elkötelezettségét a biztonságos és megbízható internetes kereskedelem, valamint az egyén személyes adatvédelemhez való jogának elismerése mellett.

Hozzájárulás

Jelen webhely igénybevételével Ön hozzájárul ahhoz, hogy az alábbiakban leírt módon összegyűjtsük és felhasználjuk adatait. Adatvédelmi irányelveink módosítása esetén a változásokat közzétesszük ezen az oldalon, így Ön mindig pontosan tudni fogja, milyen információkat gyujtünk, és milyen célokra használjuk fel azokat.

Az összegyűjtött személyes adatok felhasználása és rendeltetése

Webhelyeinken kizárólag az Ön engedélyével tároljuk személyes információit. Ezekhez az információkhoz például akkor jutunk hozzá, amikor Ön regisztrációt hajt végre, vagy on-line felmérésben vesz részt. Az e-BOne Tanácsadó Kft felhasználhatja az ilyen adatokat az Öntől beérkező ajánlatkérések és megrendelések feldolgozása, valamint az a termékeink és szolgáltatásaink továbbfejlesztése során.

Az ilyen információkat kizárólag az Ön kifejezett engedélyével, illetve a vonatkozó jogszabályok előírásait betartva osztjuk meg bármely harmadik féllel. Az információkat egyedül az alábbiakban leírt célokra használjuk fel.

On-line biztonság

Az e-BOne Tanácsadó Kft biztonságos szervertechnológia alkalmazásával támogatja a biztonságos on-line vásárlást annak érdekében, hogy ügyfelei az egyszerű és biztonságos vásárlás élményével gazdagabban távozhassanak webhelyéről. Az e-BOne Tanácsadó Kft modern biztonsági előírásokkal és megoldásokkal akadályozza meg a visszaéléseket webhelyein.

Részletek

1. Milyen információkat gyűjtünk és miért?

IP-címek

Az IP-címeket problémák diagnosztizálása és webhelyünk adminisztrálása során, valamint demográfiai információk gyűjtésére használjuk fel. A webhelyünket felkereső látogatók esetében kizárólag a domain nevet észleljük – az e-mail címet nem. Az e-mail címet csak akkor látjuk, ha Ön valamelyik űrlap kitöltése során megadja azt nekünk, vagy e-mail üzenetet küld címünkre.

Cookies

A cookies segítségével személyre szabott tartalmat továbbítunk, mentesítjük ügyfeleinket jelszavuk ismételt megadásának terhe alól, nyomon követjük bevásárlókosaruk tartalmát, valamint látogatóink webhely-használati szokásai szerint testre szabjuk webhelyünk információkínálatát.

Felhasználói regisztráció

Regisztrált felhasználóinknak el tudjuk küldeni az általuk igényelt információkat vagy termékeket, valamint egyéb termékinformációkkal, hírekkel és promóciós tudnivalókkal tudjuk ellátni őket.

E-mail címek

Ha megadja nekünk e-mail címét, elektronikus levélben tartjuk Önnel a kapcsolatot. E-mail címét nem adjuk tovább az e-BOne Tanácsadó Kft-n kívüli szereplők részére. Önnek bármikor jogában áll az Önnel folytatott e-mail kommunikáció beszüntetését kérni.

Elektronikus levelezési alkalmazásának beállításától függően előfordulhat, hogy a rendszer automatikusan információkat továbbít Önről akkor, amikor elektronikus levelet küld az e-BOne Tanácsadó Kft-nek.

Ha harmadik fél által biztosított szolgáltatásokra szeretné regisztráltatni magát, szükség lehet arra, hogy e-BOne Kft regisztrációja bizonyos adatait – ezen belül valószínűleg e-mail címét is – elküldjük a szolgáltatónak, de erre kizárólag akkor kerül sor, ha az Ön által igényelt szolgáltatás másképp nem biztosítható.

Vásárlás vagy események regisztrációja

Webhelyünk tartalmaz olyan megrendelési űrlapokat, amelyeket bizonyos információk, termékek és szolgáltatások igénylése esetén kell kitölteni. Ezeken az űrlapokon pénzügyi információkat – például banki adatokat vagy hitelkártya-számokat – is bekérünk. Az e-BOne Tanácsadó Kft kizárólag az adott ügylettel kapcsolatos számlázási és fizetési célokra használja fel az Ön által megadott pénzügyi adatokat.

On-line felmérések

Felméréseink esetenként bizonyos demográfiai információk – irányítószám vagy működési ágazat – megadását írják elő. Ha az on-line felmérés kapcsolattartási adatokat gyűjt, ezek felhasználásával kizárólag akkor küldünk további információkat Önnek, ha ezzel kapcsolatban a felmérés során megszereztük hozzájárulását. A hozzájárulás a későbbiekben bármikor visszavonható.

2. Linkek más webhelyekhez

Jelen webhelyünk más oldalakhoz is tartalmaz linkeket. Az e-BOne Tanácsadó Kft nem vállal felelősséget más webhelyek adatvédelmi gyakorlatáért illetve tartalmáért.

3. Kommunikáció beszüntetése

Ön bármikor kérheti az e-BOne Tanácsadó Kft -tól az e-mail kommunikáció beszüntetését. Ehhez mindössze azt kell jeleznie felénk elektronikus levélben, hogy töröljük nevét és adatait az e-BOne Tanácsadó Kft e-mail listájáról, illetve regisztrációs adatbázisából. A regisztrált felhasználók a honlapunkon, vagy ügyfélszolgálatunkon bármikor kérhetik a törlést.

4. Kérdések

Ha jelen adatvédelmi nyilatkozatunkkal kapcsolatban kérdés merül fel Önben – például szeretné ellenőrizni vagy frissíteni a rendszerünkben tárolt, Önre vonatkozó információkat – kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

.