Dokumentumkezelés

dokumentumkezelés, iktatás SAP Business One-ban

Hatékony dokumentumkezelés évtizedes szakértelemmel

Egy cég működéséhez szükséges adminisztrációs feladatokra fordított idő – a hatóságok által megkövetelt dokumentációkkal együtt – folyamatosan nő. Sokszor az is problémát jelent, hogy az alkalmazottak különböző struktúrában, eltérő módon tárolják az üzleti dokumentumokat (papír, szerver, saját gép, pendrive, CD, DVD, stb). Ez meggátolja az iratok gyors visszakeresésének lehetőségét. A hatékony információtárolás- és kezelés az egyik legkritikusabb pont egy vállalat működésében – tulajdonképpen ez az alapja a napi munkának és ezen keresztül az üzleti sikernek.

Miért vesztegetne drága időt és erőforrást az információk keresésére?

Rendezze és kezelje információit, illetve irattárát a legújabb, a cégvezetők elvárásainak megfelelő, kifejezetten az SAP Business One-hoz kifejlesztett, egyedülálló dokumentumkezelő rendszerrel!

A BX DMS ONE használatával:

 • A tökéletes integrációnak köszönhetően az SAP Business One felületéről egyszerűen és azonnal elérhető, kezelhető minden információ és dokumentum.
 • Az SAP Business One-ban előállított dokumentumok automatikusan regisztrálásra, iktatásra kerülnek. Kiemelt prioritással az árajánlatok, megrendelések, számlák, szállítói, raktározási iratok.
 • Ön és – beosztásuknak, jogosultságaiknak megfelelően – alkalmazottai bármilyen információt (rögzített tartalmat, képeket, jelentéseket, vagy más üzletileg fontos dokumentumokat) könnyedén megkereshetnek és megtalálhatnak bármikor, amikor csak szükséges. Többé nincs szükség másolatokra.
 • Az összes munkatárs a saját képernyőjén kezelheti az iratait, akár szervezeti egységenként elkülönítve.
 • Több szinten delegálhat, kezelési utasítással, elintézési határidővel láthat el dokumentumokat, később pedig egyszerűen nyomon követheti a vele kapcsolatos munkát. Ezzel a funkcióval könnyen átláthatóvá teheti, és kontroll alatt tarthatja a munkavégzést.
 • Pillanatokon belül képet kaphat egy adott határidőre elkészülő, esetleg el nem készülő munkáról.
 • Minimálisra csökken az információk, dokumentumok iktatására és kezelésére fordított idő és energia.
 • A beépített riasztási funkciónak köszönhetően az elvégzendő feladatok többé nem kerülhetik el munkatársai figyelmét.
 • Nem kell többet órákon át keresgélni egy sok évvel ezelőtti információt, e-mailt, levelet, szerződést és számlát, a BX DMS ONE segítségével rengeteg idő szabadul fel.

A BX DMS One moduljai rugalmasan és hatékonyan illeszkednek Ön és vállalkozása elvárásaihoz, igényeihez! Az elektronikus információ- és dokumentum menedzsment idáig már több vállalkozásnak biztosította a hatékonyság és a nyereség növekedését, miközben a költségek látványosan csökkentek.

Vállalkozását szolgáló előnyök

 

 • Egyszerű archiválás – Az SAP Business One-ban végzett munka közben, a már jól ismert SAP Business One menüből, a munkafolyamat adott pillanatában egyszerűen, néhány kattintással rögzíteni lehet az információt, illetve a dokumentumokat.
 • Gyors dokumentumelérés – A rendszer automatikusan indexeli az SAP Business One-ban keletkezett dokumentumokat és gyorsan kereshetővé teszi őket a felhasználók számára. A BX DMS ONE segítségével bármilyen információ, dokumentum gazdaságosan, biztonságosan és azonnal elérhető közvetlenül az SAP Business One felületéről.
 • Dokumentumbiztonság – A jogosultságok miatt nagyfokú biztonságban tudhatja cége bizalmas és védett információit, nyomon követhető, ki, mikor, mit csinált az adott dokumentummal.
 • Költséghatékonyság – A BX DMS ONE dokumentumkezelő rendszer használatával csökkenek az adminisztrációs költségek (adatbevitel, faxolás, munkaerő és idő), továbbá felgyorsulnak az üzleti ciklusok.
 • IT költségek – Illeszkedik a már meglévő informatikai hálózatba, infrastruktúrába, nem igényel plusz hardver beruházást.

Ez a gyorsan megtérülő befektetés hatalmas segítséget, idő és pénz megtakarítást, valamint hatékonyságnövelést eredményez valamennyi SAP Business One-t használó vállalkozásnak.

Területek, ahol kiváló eredménnyel használhatja a BX DMS ONE addon-t:

 • Értékesítés
 • Pénzügy
 • Raktározás

Bővebb információ:

Amennyiben szeretne bővebb tájékoztatást kapni munkatársunktól, kérjük töltse ki az alábbi ürlapot

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Telefonszám

Üzenet

captcha
Kérjük írja be a fent látható kódot:

Cimkék: , , , , ,