SAP Business One Ipari Megoldások

Az SAP Business One számos lehetőséget biztosít a gyártással foglalkozó, illetve projekt alapú tevékenységeket végző vállalkozások részére.

A klasszikus kereskedelmi, logisztikai, pénzügyi, kontrolling, CRM funkciókon felül, az SAP Business One  tartalmaz egy egyszerűsített gyártási funkciót, amivel a gyártás anyagi folyamatai kezelhetők. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy mit, miből gyártunk, milyen költségekkel. Kezeli többek közt az anyagszükségleteket (MRP), gyártási utasításokat.

A vállalkozás tevékenységének jellegétől függően, több kiegészítés kapcsolható az SAP Business One-hoz, melyekkel azok specialitásait lehet kezelni.

A BxPRO kiegészítés a projekt alapon működő cégek tevékenységét segítő megoldás. Kezeli a projektek költségvetését, anyagszükségleteit, számlázási tervét, a projekt időbeliségét, teljesítéseit, erőforrásai, Gantt diagrammját.

A BxETO kiegészítés az egyedi gyártással foglalkozó cégek tevékenységét segíti. Itt egyrészt a kis darabszámú, illetve a hosszabb átfutási idejű, nagyobb bonyolultságú berendezések gyártásának támogatását jelenti. Kezeli a gyártások anyagszükségleteit, számlázási tervét, időbeliségét, a teljesítéseket. A Bx ETO kezeli az erőforrásokat, de azok ütemezését a projektvezető végzi.

A BxCore kiegészítés a sorozatgyártással foglalkozó cégek számára nyújt segítséget. Ebben az esetben a darabjegyzékek kiegészülnek a technológiai műveletekkel, az erőforrásigényekkel, előkészítési, beállási, várokozási időkkel. Ez erőforrásokhoz, gépcsoportokhoz műszaktervek, teljesítmények kapcsolhatók. A Bx Core rendszer automatikusan végzi az erőforrás kiosztást és nyomon követi a gyártási jelentéseket.

A táblázatban összefoglaltuk a fontosabb tulajdonságokat:

Alap

Bx PRO

Bx ETO

Bx Core

Többszintű darabjagyzékek

 Szükséglettervezés (MRP)

 ✔  ✔  
 Kibővített szükséglettervezés (MRP)  ✔
 Kézi erőforrás ütemezés    
 Automatikus erőforrás ütemezés  
 Munkanap alapú ütemezés    ✔
 Perc alapú ütemezés  
Legkorábbi gyárthatósági időpont rendeléseknél
Karbantartás management  
Projekt követés Gantt diagrammal    
Költségvetések kezelése    ✔
Munkaidő ráfordítások kezelése    
Üzemi naptár, műszakrend kezelés    
Üzemi adatrögzítő terminálok lehetősége

Az SAP Business One a fenti – elsősorban gyártási folyamatokat támogató – kiegészítéseken kívül számos bővítéssel rendelkezik, melyekkel speciális szakterületek kelezhetők. Ilyen például az elektronikus iratkezelés, iktatás, elektronikus számlázás, tárhelyes , mobil raktárnyilvántartás, WebShop, stb.

Ügyfeleink közt számos vállalkozást találhat, melyek sikerrel használják az SAP Business One rendszert napi tevékenységek során.

Amennyiben fenti tevékenységek érdekesek Őnök számára, illetve további információk érdeklik, kérjük alább regisztráljon, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

  Bővebb információ:

  Amennyiben szeretne bővebb tájékoztatást kapni munkatársunktól, kérjük töltse ki az alábbi ürlapot

  Érdeklődési terület:
  Egyedi gyártásSorozatgyártásProjekt alapú tevékenység

  Név (kötelező)

  E-mail cím (kötelező)

  Telefonszám

  Üzenet

  Direkt Marketing nyilatkozat:
  Hozzájárulok direkt marketing célú megkereséshez

  Adatkezelési tájékoztató nyilatkozat:
  Az Adatkezelési tájékoztatót megismertem

  captcha
  Kérjük írja be a fent látható kódot: