Kinek ajánljuk…

Kinek célszerű választani az SAP Business One Compact változatát?

Azoknak a vállalkozásoknak akik:

azonnali, önállóan elindítható professzionális megoldást szeretnének ügyvitelük segítésére,

Az SAP Business One Compact előre beállított adatbázist tartalmaz, jól meghatározott funkcionalitással. Ezzel összhangban komplett kezelési kézikönyvek segítségével önállóan is képesek lesznek használatba venni a rendszert, minimális betanulási idő mellett. Így azonnali eredményeket érhetnek el az ügyvitel területén.

kevésbé bonyolult üzleti folyamatokkal rendelkeznek

Az SAP Business One Compact funkcionalitása több száz kisvállalkozás igényei alapján került meghatározásra. Ezen funkciók azok, melyek a leglényegesebbek egy vállalkozás életében, ezek segítése nagyban hozzájárul a cég versenyképességéhez.

nem feltétlenül kívánnak külső tanácsadói segítséget igénybe venni,

Az SAP Business One Compact adatbázisa tartalmaz minden szükséges beállítás, így külső segítség nélkül is képesek lesznek elindítani a rendszert. A beállításoknak megfelelő, alapos kezelési leírások lehetővé teszik, hogy önállóan elsajátítsák a rendszer kezelését.

pontosan szeretnék látni a rendszerrel kapcsolatos költségeket

Az SAP Business One Compact bevezetési költségei előre pontosan meghatározhatók, átláthatók. Nem tartalmaznak előre nem látható költségelemeket.

olyan rendszert szeretnének ami hosszú távon alapja lesz fejlődésüknek

Az SAP Business One Compact az SAP Business One komplex vállalatirányítási rendszerre épül, annak jól meghatározott funkcióit tartalmazza. Ahogy a szükség hozza, úgy a rendszer többi funkciója is használatba vehető, illetve lehetőség van a folyamatok komplexebb kezelésére.

„Az első lépésnek nem a nagysága fontos, hanem az iránya.”, avagy kövessük a fokozatosság elvét:

Több száz vállalatirányítási rendszert bevezető kisvállalkozás tapasztalata azt mutatja, hogy azok a cégek, melyek az új vállalatirányítási rendszert első lépésben csak egy jól meghatározott funkciókra vezették be, majd fokozatosan terjesztették ki az összes területre, lényegesen jobb eredményeket értek el, mint azok akik egyszerre minden területen, sőt az addig alkalmazott módszereknél lényegesen komplexebb módon akarták alkalmazni a vállalatirányítási rendszert.

Az SAP Business One Compact az első lépés. A vállalkozás jól meghatározott funkcióira nyújt megoldást, és egyben hordozza a továbblépés lehetőségét.

Bővebb információ:

Amennyiben szeretne bővebb tájékoztatást kapni munkatársunktól, kérjük töltse ki az alábbi ürlapot

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Telefonszám

Üzenet

Direkt Marketing nyilatkozat:
Hozzájárulok direkt marketing célú megkereséshez

Adatkezelési tájékoztató nyilatkozat:
Az Adatkezelési tájékoztatót megismertem

captcha
Kérjük írja be a fent látható kódot: