WebShop, Nyitott Iroda

WebShop kapcsolat

Egy bolt, ahová bármikor betérhetnek vevői…

Az interneten történő értékesítés a kereskedelem teljesen új dimenzióit nyitja meg a vállalkozások számára. Az érdeklődők bármikor tájékozódhatnak a termékek felől és adhatják le megrendeléseiket. Bárhol, bármikor. Egy jól kialakított webáruház a “vásárlás élményét” hozhatja vevőinek. Sok információt kaphat a termékekről, a kapcsolódó termékekről, tartozékokról. Egyedi, időszaki, vagy mennyiségi kedvezményeket vehetnek igénybe. Nem utolsó sorban az internetes kereskedelem lényegesen költséghatékonyabb a hagyományos boltokénál, amivel termékei versenyképesebbek, vállalkozása nyereségesebb lehet.

Mindez leghatékonyabban úgy valósítható meg, ha a webáruház folyamatos kapcsolatban áll a vállalatirányítási rendszerrel, ahol minden szükséges információ naprakészen rendelkezésre áll. A cikkek a hozzájuk tartozó kiegészítő információkkal, képekkel, kezelési útmutatókkal. A készletek, amennyiben úgy dönt, hogy nyilvánossá teszi ügyfelei számára. A naprakész árak, időszaki-, illetve mennyiségi kedvezmények, vagy akár – leginkább regisztrált, visszatérő vevők esetében – személyre szabott kedvezményekkel.

Az SAP Business One-hoz kialakított WebShop kapcsolat pontosan ezeket a feladatokat valósítja meg. A webáruház számára elérhetővé teszi az aktuális készletértékeket, a cikkekhez rögzített minden információt, illetve fogadja a leadott megrendeléseket, illetve ajánlatkéréseket. Mindezt teszi úgy, hogy az információkat csak egy helyen kell megadnia, az SAP Business One-ban.

Viszonteladói webáruház – nyitott iroda

Egy hely, ahová bármikor betérhetnek üzletfelei…

E megoldások annyiban különböznek a végfelhasználóknak szánt webáruházaktól, hogy itt elsősorban a meglévő vevőkkel, viszonteladókkal tudják tartani a kapcsolatot. Itt túl azon, hogy bármikor leadhatják megrendeléseiket, elérhetik eddigi megrendeléseiket, láthatják a szállítások állását, az eddigi számláikat, illetve minden olyan információt, amit elérhetővé kíván tenni ügyfelei számára.

Lehetőség van teljesen személyre szabott bolt kialakítására, ahol például felkínáljuk az üzletfelünk által preferált termékeket, a kapcsolódó termékeket, rendeléseiket leadhatják egy előző másolásával stb.

Mindezt természetesen az teszi lehetővé, hogy a webáruház összeköttetésben áll az SAP Business One-al.

Bővebb információ:

Amennyiben szeretne bővebb tájékoztatást kapni munkatársunktól, kérjük töltse ki az alábbi ürlapot

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Telefonszám

Üzenet

Direkt Marketing nyilatkozat:
Hozzájárulok direkt marketing célú megkereséshez

Adatkezelési tájékoztató nyilatkozat:
Az Adatkezelési tájékoztatót megismertem

captcha
Kérjük írja be a fent látható kódot: