Post minta

Ez egy post minta. Kb technikailag így kellene, hogy kinézzen egy post amit csinálsz

Szöveg Formázás (ez egy heading3)

Címek (ez egy heading4)

Címekhez a heading hármast és a heading négyest használd légy szíves. A heading kettő a post címének van fenntartva a heading egy pedig az oldal címének.

Boldolás és egyéb bűnök és a listák

Kerüld a boldolást, középre igazítást, a felesleges sortöréseket, az aláhúzásról pl. nem is beszélve. A listákat is a post toolbarjan levő gombokkal formázd meg.

Custom fields (ez egy heading3)

Ezek egyedi mezők amike a cikkhez tudsz adni. Ezt használom a cím alatt lévő tagline-hoz (tagline) és a főoldali három kiemelt post cimkéjéhez is  (featured_label). A custom fileds box alapból nem biztos, hogy megjelenik, post admin oldalán a jobb felső sarokban lévő screen optionsnál tudod bekapcsolni. Az add new custom fieldnél a legördülőből válassz az a két típus közül – itt létrehozhatsz újat is, de egyelőre ez a kettő van bekötve a template-be – és értelem szerűen a Value-hoz írd be, amit itt megjeleníteni szeretnél. Aztán az Add Custom field gombbal “okézd le”.

Kategóriák, tagek (cimkék)

Kategóriából egy posthoz csak egyet rendelj. Persze elvileg lehet többet is, de ebből csak bonyodalmak vannak. Ha tovább szeretnéd bontani, akkor inkább a tageket használd.

Egy lista, csak, hogy lássam, hogy néz ki:

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
  • Sed ultricies molestie sollicitudin. Praesent rutrum tincidunt lectus, et pharetra eros porttitor tincidunt. Aliquam sed mollis tellus.
  • Vestibulum blandit, sem sed eleifend euismod, metus nibh semper felis, vitae adipiscing