SAP Business One Starter Package

A legkisebb vállalkozások számára is elérhető SAP vállalatirányítási rendszer

Ahelyett, hogy egy egyszerű ügyviteli programot választana a növekvő üzleti igényeihez, majd később, ha annak funkcionalitását kinőtte cége, egy megfelelőbb rendszerre állna át (ennek minden költség és munkakiesés vonzatával együtt), válassza az SAP Business One Starter csomagját!

Választásával nem csak azonnali átláthatóságot és irányítást kap vállalata folyamatai fölött, hanem egy stabil és megbízható szoftveres alapot, mely hosszútávon támogatja növekvő üzleti igényeit.

Talán hallotta már, milyen remek megoldásokat nyújtanak az SAP® rendszerei, amelyekkel hatékonyabb, olcsóbb és okosabb vállalatvezetést tesznek lehetővé.

Ezeket az előnyöket nem csak a nagy cégek élvezhetik, hanem cég mérettől függetlenül mindenki számára elérhetővé váltak: mivel az SAP ügyfélkörének több mint 77 százalékát a kis és közép méretű cégek alkotják.

Most, az SAP® Business One Starter csomag létrehozásával, az SAP még szélesebb körben hozzáférhetővé tette a teljes körű vállalatirányítási megoldásait, előnyeivel együtt.

A Starter csomag a gyakorlatban már kiválóan helytállt SAP Business One limitált verziója, alacsonyabb árazással. Azon cégek számára jött létre, akik szeretnének élni egy meghatározó piaci megoldás minden előnyével, azonban nem elég nagyok annak teljes tudásának kiaknázásához, és nem szeretnének fizetni azért, amit nem használnak.

A Starter csomag, bár limitált, a következő területeken nyújt Önnek és vállalkozásának segítséget:

 • Pénzügyek és Főkönyv
 • Értékesítés és Vevők
 • Beszerzés és Kiszolgálás
 • Raktározás és Kiszállítás
 • Kimutatások és Adminisztráció

Feltételezzük Ön is növekedni szeretne.

De nem szeretné ha vállaltirányítási rendszere ebben hátráltatná.

Szeretné ha nem lenne szüksége a folyamat során újabb és újabb rendszerre, átállásokra, adat migrálásokra, kiesett napokra, hogy cége növekedését szoftvere korlátozza?

A Starter csomagról bármikor átválthat a teljes SAP Business One funkcionalitására, így eddigi beruházásait megőrizve csupán egyszerű bővítésre van szüksége. Ezzel sok kellemetlenségtől, időkieséstől és nem utolsó sorban költségektől kímélheti meg magát.

Ha többet szeretne megtudni a Starter csomagról, tekintse meg az alábbi bevezető web szemináriumot, vagy töltse le az SAP Business One starter összefoglaló ismertetőjét, vagy keresse munkatársunkat.

Termékismertető

 

  Bővebb információ:

  Amennyiben szeretne bővebb tájékoztatást kapni munkatársunktól, kérjük töltse ki az alábbi ürlapot

  Név (kötelező)

  E-mail cím (kötelező)

  Telefonszám

  Üzenet

  Direkt Marketing nyilatkozat:
  Hozzájárulok direkt marketing célú megkereséshez

  Adatkezelési tájékoztató nyilatkozat:
  Az Adatkezelési tájékoztatót megismertem

  captcha
  Kérjük írja be a fent látható kódot:

   

  Cimkék: ,