Kézikönyvek

SAP Business One Compact részletes felhasználói kézikönyvek

Az SAP Business One Compact változata olyan részletes felhasználói dokumentációval rendelkezik, ami lehetővé teszi az önálló üzembe helyezést, és betanulást.

Kézikönyvek

Telepítési kézikönyv:

A leírás segítségével egy általános ismeretekkel rendelkező felhasználó önállóan képes telepíteni az SAP Business One rendszer működéséhez szükséges Microsoft SQL adatbázis kezelő rendszert, az SAP Business One programot és az előre paraméterezett adatbázist. A folyamat végén használatra kész az SAP Business One Compact vállalatirányítási rendszer, el lehet kezdeni a tényleges munkát, amiben a „Hogyan kezdjük” kézikönyv nyújt segítséget.

Hogyan kezdjük:

A kézikönyv lépésről lépésre vezeti a felhasználót, hogyan kell beállítani a legfontosabb cégadatokat, mi a módja a cikkek, vevők, szállítók felvitelének. Végigvezet az első üzleti folyamat rögzítésén az ajánlat kiadásától egészen a kimenő számla ellenértékének beérkezéséig. Szintén végigvezet az árubeérkezés folyamatán, az alap raktári funkciókon. A leírás célja, hogy a program telepítése után képes legyen a felhasználó rögzíteni az első egyszerű értékesítési, beszerzési tranzakciókat.

Kezelési kézikönyv:

Részletesen és mély alapossággal tárgyalja az SAP Business One Compact kezelését. Folyamatszemlélettel tartalmazza az egyes gazdasági események kezelésének módját. Felhívja a figyelmet az alkalmazható trükkökre, javasolt használati módra. A kézikönyv abban a szemléletben készült, hogy minden egyes funkció, gazdasági esemény leírása önmagában is teljes körű legyen. Így az adott felhasználónak elegendő csak a rá vonatkozó részt áttanulmányozni.

  Bővebb információ:

  Amennyiben szeretne bővebb tájékoztatást kapni munkatársunktól, kérjük töltse ki az alábbi ürlapot

  Név (kötelező)

  E-mail cím (kötelező)

  Telefonszám

  Üzenet

  Direkt Marketing nyilatkozat:
  Hozzájárulok direkt marketing célú megkereséshez

  Adatkezelési tájékoztató nyilatkozat:
  Az Adatkezelési tájékoztatót megismertem

  captcha
  Kérjük írja be a fent látható kódot: