Árképzés, kalkuláció

BX MACC Árképzés, kalkuláció

Gyors, pontos árkalkuláció termelő és gyártó cégeknek

A cégek a termékek előállítása és a szolgáltatások teljesítése során a legkülönbözőbb erőforrásokat (anyagokat, gépeket, emberi munkaerőt, szaktudást stb.) használják fel. Lehetőség szerint arra törekednek, hogy az érvényesíthető árban az összes ráfordításaikra fedezetet kapjanak és nyereséget is realizáljanak. Az üzleti siker egyik döntő, de fölöttébb problematikus eleme a helyes árkalkuláció.

Sok cégvezető tartja fontosnak a pontos árkalkulációt, de információk hiányában nem tudják hatékonyan üzemeltetni e rendszert. A jól funkcionáló árkalkulációs rendszer kulcsa a költségszámítás. A BX MACC segítségével lehetővé válik a termékek előállítási költségének és árainak kalkulációs sémák alapján történő gyors és pontos meghatározása az SAP Business One-ban.

Egyszerűen bevezethető, integrált megoldás

A BX MACC árkalkulációs modul, az SAP Business One integrált vállalatirányítási rendszerhez teljes körűen illesztett, rugalmas, könnyen kezelhető megoldás, megfelel a modern technológiai követelményeknek és hatékony lehetőséget nyújt a termékek, szolgáltatások piacképes árképzésének részletes és pontos megtervezéséhez. A rendszert nagy megbízhatóság jellemzi, ezért üzemeltetése és karbantartása is egyszerű és költségtakarékos.

Vállalkozását szolgáló előnyök

A termelő és gyártó vállalkozások életében számtalan olyan helyzet fordul elő, amikor a gyors és pontos árkalkuláció elengedhetetlen a versenyben maradáshoz, sőt üzleti előnyt jelenthet: új terméket dobnak a piacra, a szokásos árukat új elosztóhálózatba, illetve más piaci területre kívánják bevezetni, vagy amikor tenderfelhívásra ajánlatot tesznek egy új szerződés reményében.

E iparág-specifikus megoldással tökéletesen megszervezheti, megtervezheti és optimalizálhatja az árképzési stratégiáját, árkalkulálási tényezőit. Az árkalkuláláshoz szükséges erőforrások, folyamatok pontosabbá, az ajánlatadás valós információkra épülve gyorsabbá és megbízhatóbbá válik. Ezzel hosszútávon időt és pénzt takaríthat meg, sőt rövidebb idő alatt több árajánlatot tud elkészíteni, gyorsabbak és hatékonyabbak lesznek a cége kereskedelmi folyamatai.

 • kereskedelem számára azonnali rendelkezésre-állási információk biztosítása
 • kalkulációs sémák, ársémák
 • darabjegyzék kalkulálása
 • tervezhető beruházási és megvalósítási költségek
 • megalapozott gazdasági döntések
 • gyors megtérülés

Mérhető eredmények a pontos árkalkuláció segítségével

Napjainkban minden versenyképes vállalat életében döntő fontosságú, hogy az árképzési, kalkulációs folyamatai megbízhatóak, pontosak, rugalmasak és gyorsak legyenek. Ehhez elengedhetetlen, hogy a kiajánlott árajánlatok minden esetben a valós, aktuális információkra alapozva készüljenek el.

A BX MACC árkalkulációs modul használatának előnyei:

 • Pontoyamatok és raktárkészlet
 • s, megbízható, aktuális információkra alapozó árajánlat készíthető
 • Gyors, átlátható árképzés segítségével a versenyképesség növelése
 • Biztos megtérülés, nincs több veszteséges árajánlat
 • Tartható (árajánlat szerinti) határidők, elégedett ügyfelek
 • Tervezhető munkafolyamatok

  Bővebb információ:

  Amennyiben szeretne bővebb tájékoztatást kapni munkatársunktól, kérjük töltse ki az alábbi ürlapot

  Név (kötelező)

  E-mail cím (kötelező)

  Telefonszám

  Üzenet

  Direkt Marketing nyilatkozat:
  Hozzájárulok direkt marketing célú megkereséshez

  Adatkezelési tájékoztató nyilatkozat:
  Az Adatkezelési tájékoztatót megismertem

  captcha
  Kérjük írja be a fent látható kódot: